Körkurs – folkvisor och rytmisk körsång

14-16 juni 2019

Är du körsångare som vill testa något nytt? Lära dig kända folkvisor i nya arrangemang tillsammans med andra körentusiaster? Då är den här körkursen perfekt för dig. Vi sjunger och lär oss folkliga och rytmiska arrangemang tillsammans under en helg i juni där årets tema är folk- och festvisor!

Kurstid

Vi fyller tre dagar med undervisning, körsång och gemenskap. Start fredag eftermiddag och avslutning med en konsert tillsammans med folkmusikkursen på söndag eftermiddag.

Lärare

Kursledaren är Anton Leanderson-Andréas som är sångare, körledare, kompositör och kursansvarig på Sjöviks musiklinje. Som medlem i den prisade och världsturnérande vokalensemblen Vocado har han stor erfarenhet av ensemblesång och rytmisk körsång och är regelbundet efterfrågad som körledare och kompositör.

Kurskostnad

Kurskostnad inkl mat och logi i dubbelrum samt entré till Folkärna folkfest är 2 200kr. Om du väljer att bo i logement är kostnaden 1 500 kr. Kostnad för kurs och mat, utan boende på skolan 1 200 kr.

Anmälan

Anmäl dig senast 31 maj till musikexp@sjovik.eu, 0226-678 00 eller till kursansvarig Anton Leanderson-Andréas, anton.leanderson.andreas@sjovik.eu, 0226-678 15.

Ange vilken stämma du sjunger, om du vill bo i rum eller logement. Berätta också om du har någon form av specialkost eller allergi.

 

Skapad av Svenssonform : Webmaster