Körkurs – folkvisor och rytmisk körsång

14-16 juni 2019

Är du körsångare som vill testa något nytt? Lära dig kända folkvisor i nya arrangemang tillsammans med andra körentusiaster? Då är den här körkursen perfekt för dig. Vi sjunger och lär oss folkliga och rytmiska arrangemang tillsammans under en helg i juni!

Kurstid

Vi fyller tre dagar med undervisning, körsång och gemenskap. Start fredag eftermiddag och avslutning med en konsert tillsammans med en folkmusikensemble på söndag eftermiddag.

Lärare

Kursledaren är Anton Leanderson-Andréas som är sångare, körledare, kompositör och kursansvarig på Sjöviks musiklinje. Som medlem i den prisade och världsturnérande vokalensemblen Vocado har han stor erfarenhet av ensemblesång och rytmisk körsång och är regelbundet efterfrågad som körledare och kompositör.

Kurskostnad

Kurskostnad inkl mat och logi i dubbelrum är 2 200kr. Om du väljer att bo i logement är kostnaden 1 500 kr.

Anmälan

Anmäl dig senast 15 maj till exp@sjovik.eu, 0226-678 00 eller till kursansvarig Anton Leanderson-Andréas, anton.leanderson.andreas@sjovik.eu, 0226-678 15.

Ange vilken stämma du sjunger, om du vill bo i rum eller logement. Berätta också om du har någon form av specialkost eller allergi

 

Skapad av Svenssonform : Webmaster