Loppismässa på Sjöviks folkhögskola 4-5 september

Under Skördefesten den 4-5 september öppnar vi upp för att köpa och sälja gammalt som nytt på Sjöviks folkhögskolas område. Du som vill sälja är välkommen att hyra plats för ett bord och/eller klädställning.

Har du inget eget bord kan du hyra ett av oss. Du ansvarar då själv för att bära bordet till/från sin plats. Först till kvarn så länge borden räcker.

Loppisen öppnar kl.10.00 och håller på till kl.15.
Du som säljer är välkommen att ställa upp ditt bord från kl.09.

Platskostnad: 150:-/dag. Hyra av bord 100:-/dag. När loppismässan öppnat kommer vi att gå runt och ta betalt via Swish.

Endast ett bord och en klädställning per plats. Bordet och ställningen tar du med dig hem varje eftermiddag oavsett om du är på plats en eller fler dagar.

Inga bilar är tillåtna på våra gräsmattor. I och urlastning sker vid närmsta asfalterade väg/parkering. Vi finns på plats från 09.00 för att besvara era frågor och ge er en plats. I det fall det blir för trångt så förbehåller vi oss rätten att avvisa säljare/besökare.

Ponnyridning på lördagen.

För anmälan eller frågor innan eventet vänligen kontakta Anneli på mail anneli.karlsson@sjovik.eu eller på telefonnr 070-617 27 70.

Obs! Av omtanke till varandra och med hänsyn tagen till pågående pandemi kommer loppisen inte att flyttas inomhus vid dåligt väder.

Denna sida använder cookies. För mer information kan du läsa om cookies här.

OK