Nybörjarkurs i svensk folkmusik

Datum
12-14 juni 2020   OBS! Inställt pga Covid19

Sista anmälningsdag
20 maj 2020

Anmälan
musikexp@sjovik.eu

Kurslängd 
2 dagar

Anmälan

Nybörjarkurs i svensk folkmusik

Tyvärr har vi fattat beslutet att ställa in årets nybörjarkurs i folkmusik med anledning av covid19. Vi kommer att ta kontakt med alla som redan anmält sig för att ge mer information. Vi beklagar detta och ser fram emot nästa års möjligheter.

Är du nyfiken på den svenska folkmusiken? Vill du lära dig nya låtar? Få tips om hur du får det att svänga? Träffa andra som vill samma sak? Då är den här folkmusikkursen perfekt för dig. Förutom att spela nya och gamla låtar lär vi oss vad som är typiskt för den svenska folkmusiken. Alla instrumenttyper är välkomna!

Kurstid

Vi fyller tre dagar med låtutlärning, ensemblespel och jam. Start fredag eftermiddag och avslutning med en konsert tillsammans med körkursen på söndag eftermiddag.

Praktisk information

Kursledare är Markus Räsänen och Simon Nyberg, en frilansande gitarrist som gillar att spela folkmusik från alla världens längd- och breddgrader och spelar med bland annat Jaron Freeman-Fox, Six String Yada och Sébastien Dubé. Ett stort intresse för att undervisa ledde till en musiklärarexamen och nu jobbar han som timlärare på Lunnevads Folkhögskola, Musikhögskolan Ingesund och på olika folkmusikläger runt om i världen.

 

Kursavgift ordinarie: 650kr
Kursavgift student: 450kr

Priser inkl kursavgift, mat och logi.

Ordinarie (enkelrum): 2 250 kr 

Ordinarie (dubbelrum): 2 050 kr

Studerande (logement): 1 450 kr

 

Endast kost: 600kr

Anmäl dig senast 31 maj till musikexp@sjovik.eu, 0226-678 00 eller till kursansvarig Anton Leanderson-Andréas, anton.leanderson.andreas@sjovik.eu, 0226-678 15.

Ange vilken instrument du spelar, om du vill bo i rum eller logement. Berätta också om du har någon form av specialkost eller allergi.

Markus Räsänen

Simon Nyberg

Musiklärare

Denna sida använder cookies. För mer information kan du läsa om cookies här.

OK