Aktivitetskollo

Prova på olika idrottsaktiviteter tillsammans med höstlovskompisar

Aktivitetskollo

Pris: GRATIS (material och måltider ingår)

Ålder: Barn födda 2008-2010 (mellanstadiet)

Tid: Höstlovet v.44 Tis, ons och tors (27-29 okt) kl.10.00 – 15.00

Plats: Sjöviks folkhögskola

Anmälan senast 22 oktobet. 16 platser

Intyg: Barnen får diplom sista dagen

Anmäl barn

Aktivitetskollo

Rör på dig och prova på olika och nya aktiviteter tillsammans med höstlovskompisar

Stillasittandet utgör större och större del av barn och ungdomars vardag, vilket påverkar deras hälsa och motoriska utveckling på ett negativt sätt.

På Sjöviks Aktivitetskollo rör vi på oss tillsammans och barnen får en chans att få utlopp för sin energi när de provar på olika aktiviteter, både utomhus och inomhus.

Vi bjuder på lunch och kommer  ha gott om tid att lära känna varandra genom lekar. En toppenchans att träffa nya kompisar och har roliga innehållsrika höstlovsdagar.

 

Sjöviks folkhögskolas logotyp, modifierad med tecknade barn runtom.

Tillsammans utövar vi olika idrottsaktiviteter utomhus och inomhus, till exempel motorikutmaningar, lekar, fotboll, med mera

Vi ser till individens och gruppens behov och låter arbetssätten förändras efter dessa. Kursen vill inspirera till en fortsatt aktiv vardag och låter Sjöviks miljö vara en del av det pedagogiska arbetet.

Praktisk information Aktivitetskollo

Kläder efter väder. Vi vistas utomhus alla dagar och ditt barn behöver kläder och skor för att inte frysa eller bli blöt.

Vattenflaska

Ditt barn måste vara helt frisk. Dvs inga förkylningssymptom. Vi vill att du har möjlighet att själv hämta ditt barn under dagen i händelse av exempelvis plötslig sjukdom.

De barn som själva åker buss från Avesta kan åka med buss nr 201 som stannar på Sjöviks folkhögskola kl.09.20. Vi möter barnen vid busshållplatsen i Sjövik.

Vid kollodagens slut går vi till busshållplatsen i Folkärna centrum och ser till att barnen kommer med på buss 201 som lämnar Folkärna kl.15.36.

Vi vill att du har möjlighet att själv hämta ditt barn/ordna hämtning under dagen i händelse av exempelvis plötslig sjukdom eller annat.

Du anmäler dig/ditt barn genom att fylla i detta formulär.

Petter Hagberg och Alice Tullberg

Denna sida använder cookies. För mer information kan du läsa om cookies här.

OK