Groove och Linedance

Datum
22 aug 2020

Tid
kl.11.00 – 12.15 Groove
kl.13.00 – 15.30 Linedance

Plats
Sjöviks folkhögskola Jubel

Sista anmälningsdag
16 aug 2020

Anmälan
Vänligen uppge fullständigt namn, adress och kontaktuppgifter.

Anmälan

Groove – en dansklass för alla

Jo, det är faktiskt sant. Du behöver inte ha några förkunskaper. Det viktiga är inte att det ska se bra ut när du dansar utan att det känns bra för dig. Du har, eller vill hitta, din egen stil, och kanske utveckla den. Din stil och ditt unika uttryck får gott om plats på detta härliga dansgolv.

Passet innehåller många olika musikstilar men är helt utan krångliga koreografier, bara roliga steg, svett, skratt och gemenskap!

Varning! Du kan få en ny passion 😉 Kom som du är!

Medtag: Matta (för avslappning), vattenflaska, sköna kläder och nyfikenhet. Vi dansar barfota (men det är ok att ha skor om du vill).

Anna-Frida Hellberg är utbildad ”facilitator” i the Groove Method och har hittat tillbaka till glädjen i livet och kroppen tack vare dansen.

 

Linedance

Vill du prova nått nytt och roligt som ger både motion och social kontakt då ska du prova linedance.

Linedance är en slags dans som man dansar på rad/linjer, därav namnet som betyder linjedans. Dansarna står individuellt på rad och sätter tillsammans ihop steg, vilket blir en dans när man tillför musik och upprepar stegen till takten på musiken.

Alla kan vara med. Varmt välkommen!

Praktisk information

Groove

Kursledare: Anna-Frida, utbildad ”facilitator” i the Groove Method och har hittat tillbaka till glädjen i livet och kroppen tack vare dansen.

Linedance

Kursledare: Eleonor Halsius från Horndals linedance.

Groove

 150kr

Linedance

100kr

Kursavgiften betalas på plats med swish eller kontant.

Lunch: 90kr (Soppa och toast, kaffe och kaka)

Anmäl dig i förväg senast 16 augusti till exp@sjovik.eu eller per telefon: 0226-678 00. Berätta vilken eller vilka av kurserna du vill anmäla dig till samt om du planerar att köpa lunch vid samma tillfälle.

Vänligen uppge ditt fullständiga namn, adress och kontaktuppgifter vid anmälningstillfället tillsammans med Groove och/eller Linedance

Observera att vid färre än 10 anmälda ställs kursen in.

Lördag den 22 augusti kl. 11.00-12.15 resp 13.00-15.30

Groove: Medtag: Matta (för avslappning), vattenflaska, sköna kläder och nyfikenhet. Vi dansar barfota (men det är ok att ha skor om du vill).

Denna sida använder cookies. För mer information kan du läsa om cookies här.

OK