Körkurs

Datum
12-14 juni 2020

Sista ansökningsdag
20 maj 2020

Kostnad
Info kommer inom kort

Kurslängd 
2 dagar

Anmälan

Information inför sommarens kurs!

Körkursen kommer att bli av och temat kommer att vara folkton och improvisation.

I samband med kursen kommer vi att ha strikta förhållningsregler för att kunna hålla avstånd, använda oss av rymliga lokaler, delvis vara utomhus samt ha ett upplägg i övningar och val av repertoar som passar för att hålla avståndet.

Gällande boendet så har vi goda möjligheter att sprida ut kursdeltagare i olika rum och byggnader på skolan, där endast de som bor ihop sedan tidigare delar rum.

Vi ser att detta tillsammans med att vi kommer att begränsa antalet deltagare gör det möjligt att genomföra kursen utan att riskera onödig smittspridning.

Naturligtvis är ett krav för att få delta i kursen och att stanna kvar på området, att du är fri från förkylningssymptom.

 

Körkurs i folkmusik och rytmisk körsång

Är du körsångare som vill testa något nytt? Lära dig kända folkvisor i nya arrangemang tillsammans med andra körentusiaster? Då är den här körkursen perfekt för dig. Vi sjunger och lär oss folkliga och rytmiska arrangemang tillsammans under en helg i juni där årets tema är folk- och festvisor!

Kurstid

Vi fyller tre dagar med undervisning, körsång och gemenskap. Start fredag eftermiddag och avslutning med en konsert tillsammans med folkmusikkursen på söndag eftermiddag.

Praktisk information

Kursledaren är Anton Leanderson-Andréas som är sångare, körledare, kompositör och kursansvarig på Sjöviks musiklinje.

Som medlem i den prisade och världsturnérande vokalensemblen Vocado har han stor erfarenhet av ensemblesång och rytmisk körsång och är regelbundet efterfrågad som körledare och kompositör.

Kursavgift inkl måltider ordinarie: 1 250kr
Kursavgift inkl måltider student: 1 050kr

Priser logi (fre-sön).

Ordinarie (enkelrum): 1 000 kr 

Ordinarie (dubbelrum): 800 kr

Studerande (logement): 400 kr

Anmäl dig senast 31 maj till musikexp@sjovik.eu, 0226-678 00 eller till kursansvarig Anton Leanderson-Andréas, anton.leanderson.andreas@sjovik.eu, 0226-678 15.

Ange vilken stämma du sjunger, om du vill bo i rum eller logement. Berätta också om du har någon form av specialkost eller allergi.

Anton Leanderson-Andréas

Kursansvarig Musiklinjen

0226-678 15

anton.leanderson.andreas@sjovik.eu

Denna sida använder cookies. För mer information kan du läsa om cookies här.

OK