Lev i njutet!

Datum
Onsdag 7 juli – fredag 9 juli 2021

Tid
kl.09.00 – 15.00

Sista anmälningsdag
30 juni 2021

Kurslängd 
3 dagar

Anmälan

Lev i njutet!

Yoga, dans och samtal.

Under tre dagar får du egentid tillsammans med likasinnade. Det vill säga, andra som också vill njuta av nuet. Det gör vi med hjälp av yoga, olika fysiska aktiviteter, naturen, meditation och samtal. Yogan passar såväl nybörjare som vana utövare, du behöver inte vara vig och smidig – men du kanske blir…

MediYoga är en svensk terapeutisk yogaform som bland annat används på 265 sjukhus och vårdcentraler i Sverige. Ingen är för stel för MediYoga, det kanske till och med är din chans att bli rörligare! I passet ingår andningsövningar, yogaövningar, meditation och avslappning. Läs mer på www.mediyoga.se

The Groove Method är ett amerikanskt danskoncept där det viktiga är att det känns bra i dig, inte hur det ser ut. Du har, eller vill hitta, din egen stil, och kanske utveckla den. Din stil och ditt unika uttryck får gott om plats på detta härliga dansgolv.

Ett groovepass innehåller många olika musikstilar och är helt utan krångliga koreografier, bara roliga steg, svett, skratt och gemenskap!

Praktisk information

Anna-Frida H. Sörensdotter som håller i kursen är bland annat utbildad MediYoga- och YinYogalärare, andningsinstruktör och ”facilitator” i The Groove Method, och hon älskar att vara ute i naturen och badar året runt.

Hon är även utbildad Holistisk Lifecoach (H.L.C), Friskvårdsguide och inom MediYoga vid depression. Yogan hjälpte henne hitta tillbaka till livet efter en längre tids utmattning och dansen fick henne att hitta glädjen och kärleken till kroppen igen.

 

Anmälningsavgift: 250kr. I anmälningsavgiften ingår enklare kursmaterial och frukt.

Övernattning

Enkelrum: 550 kr 

Dubbelrum: 800 kr

Enklare vandrarhemsstandard. Medtag egna sängkläder och handduk. Rummet lämnas i det skick du önskar finna det.

Ej anmäld utebliven frånvaro debiteras anmälningsavgiften.)

Anmäl dig senast 30 jun genom att fylla i vårt ansökningsformulär.

Observera att omständigheter som vi inte kan råda över kan innebära förändringar med kort varsel. Det är därför viktigt att du uppger mobiltelefonnummer så vi kan nå ut till dig snabbt med eventuell information.

Du behöver ta med dig egen Yogamatta, vattenflaska och lunch. Möjlighet att värma medhavd matlåda finns.

Det är viktigt att du inte deltar om du har förkylningssymptom. Meddela oss omgående om du anmätlt dig men inte har möjlighet att komma.

Denna sida använder cookies. För mer information kan du läsa om cookies här.

OK